2777
2789
عنوان

کسی موقت تو بندرعباس زندگی کرده؟؟

785 بازدید | 21 پست

سلام . کسی هست غیربومی باشه بندرعباس زندگی کرده باشه؟ یعنی شرایطش چطوره مثلا آب و هوا. تفریحات . امکانات‌. اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه

من گیلانیم اما بندر بدنیا اومدم تا ۵سالگی و دوسال ازجوونیمو اونجا بود

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب وهواش که گرم وشرجیه جایی برای گشتن و تفریحم نداره اما من نمیدونم چرادوسش دارم.آدماشم از همشهریام خیلی گرمتر و بامعرفتترن.کلا سه تا قومو تو ایران دوس دارم یزدی،شیرازی،بندری

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
امکاناتش چطوره؟

امکاناتش خوبه مراکز خریدش دکتراش بیمارستاناش دانشگاهش.چیزی کم از بقیه شهرا نداره

پس این که میگن قشم و کیش نزدیکه میتونی بری چی؟

اونارو که باید با لنج  بری قشم برای خرید کیش هم برای خرید و تفریح.شما گفتی بندرعباس منم بندرعباسو گفتم

اونارو که باید با لنج  بری قشم برای خرید کیش هم برای خرید و تفریح.شما گفتی بندرعباس منم بندرعبا ...

میدونم . منظورم اینه اونا نزدیکن راحت میشه رفت؟ مثلا اخر هفته ای بیکاری ادم بره

امكاناتش خوبه بد نيست 

ولي اب و هوا خوب نيست ديگه 

تفريحي هم فقط لب دريا داره 

قشم كه راحته رفتنش هم با ماشين ، هم با اتوبوس دريايي 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

راحت که بستگی به شرایط دریا داره یوهو میبینی دلت میخاد بری دریا طوفانه.بعدم ازبندر فقط میشه به قشم رفت با لنج.برای کیش ازبندر دیگه یی غیر بندرعباس میرن

براي تفريح الان ميخواي بري يا براي سكونت ؟؟

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓