2777
2789
عنوان

بخشش خدا چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 26 پست
اون دنیا بدتر از این دنیاست واسه کسی که خودکشی میکنه منتها این دنیا میتونی خودکشی کنی  ولی او ...

کنترل z داره 

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي مشكلات كمر ازمو خم كنه و توان ادامه نداري بايد چيكار كني؟

صبر،فقط صبر.سختی ها و شادی های این دنیا پایدار نیستند اما اون دنیا سختی ها و شادی هاش پایدارن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست

خودکشی ظلم به نفس هست و اصلا راه بخشش نداره

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
بدم مياد از زندگيم اديت ميشم

این جمله رو شنیدی؟میگه:

هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند 

سختی های این دنیا برای قویتر کردن و تکامل ما هستند.هر چه به خدا نزدیکتر باشی بیشتر درد میکشی و ازمایش میشی؛تا خدا ببینه جز بندگان مخلصش هستی یا نه.سختی های اینجا یک جور نعمت الهی هستند

حضرت ایوب رو به خاطر بیار و کمر خم نکن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست