2777
2789
عنوان

سینه چاکانِ ته دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 35 پست

اززیر دست شوهرم و دخترم در نمیره ک من بخورم😐

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

ته دیگ فقط دیگ های مامانم 😋  

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته دیگ باید زیر دندون خرچ خرچ صدا بده اونجوری نرم میشه 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
یا شمام اینجوری هستین  که تا خونه خالی شد یه ظرف بردارید پر از خیار بکنید برید بشین ...

وای نگو من عاشقه خیارم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

خیار رو عصرونه دوست دارم با نون و نمک زیاد😋

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یا مثل شده که تا فرصتو غنیمت دیدی

یه کاسه پر ز آجیل و با 5 مغز بردارییییییییییییییییییییییییییی بری بشینی جلو تی وی

اول تخمه هاشو بخوری

بعدم با خیالللللللللل تخت مغزااااااااااااااا رو کرچ کرچ بجوووووووووووووووییی

آخرشم پوستای پسته رو بمکی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
یا شمام اینجوری هستین  که تا خونه خالی شد یه ظرف بردارید پر از خیار بکنید برید بشین ...

من خودم خیار کاشتم تو حیاطمون درخت لیمو هم هست بعدازظهرا کهه هوا خنکه میرم همونجا خیارو لیمو میچینم با نمک قاطی میکنم خرچ خرچ میخورم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

عاقاااااااااااا من شیر خور حرفه ای ام هستممممممممممممم

یکی از فانتزیام ته ظرفه شیرههههههههههههههههه بشینم با انگشت بخورممممممممم

شده که بیرون باشید و هوس شربت آلبالوی خونگی کنین 

هی با خودت تصور کنی الان یه پارچچچچچچچ شربت تگری بودددددددد یه قاشقم آبلیموه ی تازه میریختم توش بعد قورت قورت میخوردمممممممم جیگرم تو این گرما حال می اومدمااااااااا

من دیشب مثه این ویاردارااااااااااااااا از بیرون بدو بدو به عشق همین پارچهههههههههه اومدم خونه

خانوما ته دیگ سیب زمینی برا ماکارونی چجوری درست کنم که نرم نشه..اولشم تو روغن تفتش میدم ولی باز نرم ...

برشهای سیبت نازک باشه

اولش شعله اش زیاد باشه

مدت زمان دم کشی ات هم زیادتر باشه

یا فققط من اینجوری نخورده ام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مریضی شما؟؟؟؟؟  

که اینجوری با روح و روانمون بازی میکنی؟

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️