2777
2789

ما عاشق دختریم دوازده هفته گفتن دخمل داریم حالا هرشب خواب میبینم اشتباه شده خیلی میترسم اعصابم داغونه

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=63584745]به من دوازده هفته گفتن پسره احتمالا و نوزده هفته گفتن دخمله😆 ماهم عشق دخملیم[/QUOخدا حفظش کنه ایشالا خوشبحالت

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
من برعکس شد. احتمال برعکس شدن دختر بیشتره اما احتمال درست بودنشم هس

هرشب دارم خواب میبینم چون هی بهش فکر میکنم،،، خدا حفظش کنه نینیتو

هرشب دارم خواب میبینم چون هی بهش فکر میکنم،،، خدا حفظش کنه نینیتو

فداتشم.بچه اولته؟

سخت نگیر به امید خدا انشالله ی دختر یه پسر بیاری

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد

به منم گفت دختره ولی۵ ماهگی گفت پسره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

به من هم گفت دختره تو ۱۲ هفته ولی تو ۱۷ هفته گفت پسر

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
فداتشم.بچه اولته؟ سخت نگیر به امید خدا انشالله ی دختر یه پسر بیاری

اره اولیه،، ایشالا خدا از دهنت بشنوه 

😍

به من هم گفت دختره تو ۱۲ هفته ولی تو ۱۷ هفته گفت پسر

ای جانم سلامت باشه

من...دوازده هفته و یک روز گفت به احتمال قوی دختره اما تو هفته هجده گفت قطعی پسره..الان هم پسرم کنارم ...

وای بمنم دقیقا دوازده هفته و یک گفت احتمالا دختر، ،،خدا حفظش کنه ایشالا