2777
2789
عنوان

نی نیم سقط شد💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجیمم اینو میگهمیگه شکر کن که میتونی حامله بشی اینم نیمه پر لیوانه امیدوارم بزودی همه چی درست شه

عزیزم فقط خدارو شکر کن که میتونی باردار بشی چون سقط خیلی راحت درمان میشه ممکنه اصلا مشکلی نداشته باشی و بعدی رو به سلامتی به پایان برسونی اگرم مشکلی بود با چندتا درمان ساده حل میشه فقط بعد سه ماه دیگه پیگیر باش و اگه تونستی ازمایشات تکمیلی مربوط به سقط رو انجام بده تا دلیلش رو بفهمی. منم حالت رو درک میکنم سخته ولی سعی کن بعد یکی دو هفته روپا بشی خودت رو نباز 

مامان من ۳ بار سقط کرد ، بعدش من زنده موندم.  الانم ۱۸ سالمه .  دوباره مامان میشی عزیزم

ممنون گلم بخاطر پیام امیدوار کنندت

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
الهى بگردم منم تو هفته يازده نينيمو از دست دادم😔

سخته خیییلی سخت فکر اینکه دیگه نیست داره منو میکشه 😢

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
انشالله خدا به زودی یه نینی سالم و خوشگل بهت میده عزیزم.اصلا غصه نخور.

ان شالله عزیزم

امیدوارم

دور و ورم انقدر مثل شما دیدم تا دلت بخواد.حتی سقط مکرر!الان همشون چندتا چندتا بچه دارن.امیدت به خدا باشه.سرت به یه کاری ورزشی چیزی گرم کن افسرده نشی.به خودت برس زود سرپا و سرحال شی و قوی و انشالله آماده بارداری.اینبار زیاد مراعات کن و تحت نظر دکتر خوب برو.

دور و ورم انقدر مثل شما دیدم تا دلت بخواد.حتی سقط مکرر!الان همشون چندتا چندتا بچه دارن.امیدت به خدا ...

ان شالله عزیزم برام دعا کن 

خیییلی سخته خییییلی برام دعا کن منم دوباره بارداری سالم داشته باشم 

عزیزم انشالله باردار بشی

شاید اشتباه شده باشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیزم الان درد داری؟

وقتی قلب از کار بیفته خودش سقط میشه

من فردا وقت‌دکتر دارم خیلی استرس دارم 

شما لکه بینی داشتی من خونریزی شدید ده برابر پری دکتر گفت باید دفع کنی رفتم پیشش گفت فعلا هنه چی مرتبه 

برای شنبه وقت داده برم نمیدونم برم بازم میگه مرتبه یا نه😥

دعا کن 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️