2777
2789
عنوان

نی نیم سقط شد💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 84 پست
فدای دلت عزیزم  خیلی سخته درک میکنم

خدا نكنه عزيز دلم خدا بهت صبر بده و به زودى يه نى نى صحيح و سالم بهت بده♥️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
حق داری خیلی.ولی سعی کن امیدوار باشه سخته میدونم گفتنش اسونخ.

همین پیاما دل ادمو یکم اروم میکنه ممنون از پیام قشنگتون خواهر گلم

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم بعد چند وقت دوباره باردار شدی

بعد چهارماه گلم عجله  نکن همینکه قدرت باروری داری خداروشکر کن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
فدات عزیزم ممنون بخاطر نظر خوبتون نه همه با من ریه میکنن دو روزه نخوابیدم پریشب بخاطر ترس از لکه بین ...

عزیزم 😔خدا رو شکر که خانواده فهیمی دارین منم اگه قابل باشم دعا میکنم زودتر بهتر بشین ان شاالله زودی دوباره مامان میشی اصلا نگران نباش خدا بزرگه

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
خدا نكنه عزيز دلم خدا بهت صبر بده و به زودى يه نى نى صحيح و سالم بهت بده♥️

فدات

ان شالله خدا از دهنت بشنوه

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
عزیزم 😔خدا رو شکر که خانواده فهیمی دارین منم اگه قابل باشم دعا میکنم زودتر بهتر بشین ان شاالله زودی ...

فدات خواهر مهربونم

ممنونم

ان شاالله امیدوارم

بعد چهارماه گلم عجله  نکن همینکه قدرت باروری داری خداروشکر کن

ابجیمم اینو میگهمیگه شکر کن که میتونی حامله بشی اینم نیمه پر لیوانه امیدوارم بزودی همه چی درست شه

وای عزیزم...میدونم چه حالی داری...منم یه بار هفته ۱۲ سقط کردم....چه دردای وحشتناکی کشیدم، بعدش هم تا یه سال همش غصه میخوردم...همیشه دعا میکنم خدا برای کسی این اتفاق رو نخواد  ......

امیدت به خدا باشه....حتما اون بچه قسمتمون نبوده...ایشالا خدا که الان یکی دیگه بهم داده، به شما هم یه نی نی سالم بده..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
وای عزیزم...میدونم چه حالی داری...منم یه بار هفته ۱۲ سقط کردم....چه دردای وحشتناکی کشیدم، بعدش هم تا ...

خدا بچتونو برات نگه داره عزیزم 

ان شالله نی نی سالم بیاد بغلت

یدونه سقط کاملا طبیعیه نگران نباش من باید نگران باشم نه شما 

تو چرا عزیزم انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت و هیچ مشکلی نداشته باشی نگران نباش گلم

این حرفت ناشکریه گلم دوست داشتی خدایی نکرده بدنیا میومد ولی با یه مشکل بزرگ که تا اخر عمر حسرت سلام ...

میدونم عزیزم ولی گاهی وقتا از کوره در میرم و چرت و پرت میگم 😢

عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده 🙁اما امیدتو از دست نده و توکل کن به خدا .حکمتشو نه من نه تو ن ...

درسته عزیزم راضی ام به رضای خدا 

برام دعا کن

میدونم عزیزم ولی گاهی وقتا از کوره در میرم و چرت و پرت میگم 😢

نه سعی کن از خدا دور نشدی که شیطان تو دلت رخنه کنه و استرست زیاد بشه از خدا کمک بخواه مطمئن باش ولت نکرده و نمیکنه

نه سعی کن از خدا دور نشدی که شیطان تو دلت رخنه کنه و استرست زیاد بشه از خدا کمک بخواه مطمئن باش ولت ...

مطمعنم ولم نکرده 

خدایا شکرت