2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر خواب بلده؟

83 بازدید | 4 پست

خواب دیدم ی نوزاد دختر دارم بهش شیر دادم دیدم ی چیزی مثل مو تو دهنشه خواستم در بیارم زبونش عین نیش مار بود دستمو نیش زد

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

یاخدا

چه خواب وحشتناکی دیدی

منم متاسفانه خواب وحشتناکی دوستم دید

چنان جیغ میزد تو خواب..تند تند بیدارش کردم

از ترسش از ساعت پنج بیدارم. 

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه
یاخدا چه خواب وحشتناکی دیدی منم متاسفانه خواب وحشتناکی دوستم دید چنان جیغ میزد تو خواب..تند تند ب ...

اوهوم خیلی ترسناک بود.الان بخواب دوباره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ترسناااااک...

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
چه ترسناااااک...

خیلی واقعا ترسیده بودم