2821
2789
عنوان

شوهرم

376 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.تازه فهمیدم که شوهرم دور از چشم من فیلمهای.....میبینه .من از شوهم تصور دیگه ای داشتم والان واقعا شوکه شدم ونمیدونم چه برخوردی بااین قضیه بکنم   

لطفا اگر تجربه ای دارید منو راهنمایی کنید نمیخوام عجولانه برخورد کنم از همتون ممنونم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علت و ریشه ی  این رفتار مهمه...

ب یه بهانه ای ، برید مشاور  دوتایی ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب ببینه ب جهنم ،گناهش برااونه تو چراغم و غصه میخوری

یعنی چی ؟شوهرمه معلومه که ناراحت میشم این اولا که گناهه و رو زندگیمون و بچمون اث. بد میزاره دوما این کارش خودش یه جور خیانت به منه که فیلم زنای بدکاره رو  نگاه میکنه ...درک میکنی چی میگم

عزیزم؟

شاید از رو کنجکاوی بوده ودفعه اولشه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)