2777
2789

نمیدونم مسیرت میخوره ب این دکتر یا ن ولی عالیه 

دکتر سهیلا عارفی 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست مطبش عزیزم

تهران، سعادت آباد، میدان کتاب، خیابان کوهستان، پلاک 28
تلفن:
22359894,22359153
توضیحات:
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

دکتر ترانه مغازه خیابون پاسدارن .اینو جاریهام و دختر خواهرم رفتن سزارین کردن حرف نداره خودمم برا چیزی دیگه رفته بودم ..فروغ شادانلو هم میگن خوبه بیمارستان تهران کلینیک 

من برای بارداری بچه دومم تحت نظر دکتر بیتا زلالی بودم نگم براتون که چقدررر مهربون و حرفه ای هستن کارشون بیسسسسته

آدرس مطب: تهران، پاسداران، بهستان ششم، اول کوچه داروخانه دکتر سلیمی، طبقه دوم

شماره تماس مطب: ۰۹۱۲۶۱۷۶۹۱۷