2777
2789

لطفا آدرسشو بهم بدین و اینکه  متخصص گوش و حلق و بینی دارن؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم منطقه؟

طرفای نواب  و رودکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

من منطقه ۸ساکنم

دقیقاً توی میدون امامت یه درمونگاه فرهنگیان هست

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

تهران یه ذره دو ذره نیست کع!!

یکی تو میدون امامت هست 

یکی تو میدون بهارستان هست

همه جای شهر هست بزن نت نزدیک محل زندگی تونو پیدا کن

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
عزیزم اریاشهر، خیابان اشرفی اصفهانی، روبروی درمانگاه شهرداری منطقه ۵، درمانگاه فرهنگیان هست همه چی ...

ممنونم عزیزم .یعنی عمل هم توی درمانگاه انجام میدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من منطقه ۸ساکنم دقیقاً توی میدون امامت یه درمونگاه فرهنگیان هست

منطقه هشتی اونو از کجا بلدی؟؟

اخه تازه باز شده بنظرم 

و دکترای خیلی خاصی ام نداره ک معروف شده باشه!

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
بین مترو امام خمینی و حسن آباد

فهمیدم ،متشکرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی سردارجنگل شمال ،میدان دانشگاه بیمارستان فرهنگیان هست

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست