2777
2789
عنوان

خاله های بدجنس😁

2872 بازدید | 24 پست

سلام خوبین کی خاله بدجنس داره من خاله هام اینقده بدجنسن همش میگن باران ک اینقد ب تیپش میرسه ایا زندگی خوبی داره وای ک چقد حسودن الانم دعوتن خونه مامانم همش زیرچشمی نگاه میکنن😂😂😂سوزوندمشونا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا عمه دارم 

هرسه تاشون یک تنه ،خاله های بداخلاق هموتونو حریفن😎

از بس ک خوووووش اخلاقن😩😩😩

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

امکان نداره به گرد پایه خاله های من برسن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بعدمن تاقبل هفت ماهگی فلفل تند میخوردم بعد با تمسخرمیگه البته فلفل بچه رو زشت میکنه حالا بچه خودش کچله و گنده 😝😝😝😝منم گفتم زشت باشه بااخلاق و ادم باشه ترکید

وای خاله هام ارزو دارن زندگی ماها خراب بشه 

من خودم هم عمه هستم هم خاله نفسمو میدم براشون ولی این خاله هام خیلی منو خوهرامو دوس دارن عاشق ماهستن😍😍😍😧😧😧

بعدمن تاقبل هفت ماهگی فلفل تند میخوردم بعد با تمسخرمیگه البته فلفل بچه رو زشت میکنه حالا بچه خودش کچ ...

چطوري ميخوردي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

خدا خاله های منو نصیب گرگ بیابون هم نکنه!😐

از بس از خدا بی خبرن

خیر نبینن الهی😐😐😐😐

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
وای خاله هام ارزو دارن زندگی ماها خراب بشه  من خودم هم عمه هستم هم خاله نفسمو میدم براشون ولی ...

خاله و عمه نسل جديدفرق داره

ماها خوبيم ولي خودمون اغلب خاله عمه خوب نداريم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

خاله خودم نه. خاله های شوهرم خیلی بدجنس و زبون درازن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.