2777
2789
نگار بیشتر ترسناکه و البته مزخرف ...اصلا نبین چرته

نگار ترسناكهه؟؟😐

لابد فيلم ترسناك تا حالا نديدي!😐

اتفاقا من نگار و دوس دارم

تيكه اخرش كه اون پسره ك ٥ سال بود دوسش داشت و كشت غمگين بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  در مورد انتظار مادرشه

اره....منم باهاش خیلی گریه کردم..مخصوصا اخرش که جنازه بچش که یه مشت استخونه رو بغل کرد...چقر غمناک بود😞😞😞😞

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
من فیلم غمگین دوس دارم.  ولی هر وقت نگاه کردم به شدت افسرده شدم.  وقتی فیلم ملی رو دیدم شا ...

من نهایت تا دو روز دپرس هستم 😢بعدش یادم میره حتی اسم فیلمم بعضی وقتا فراموش میکنم 😁

ولی با رگ خواب های های گریه کردم😔

مردای کثیف

نگار ترسناكهه؟؟😐 لابد فيلم ترسناك تا حالا نديدي!😐 اتفاقا من نگار و دوس دارم تيكه اخرش كه اون پس ...

ترسناک نیست ،؟؟؟پس چرا من ترسیدم😂😂دختره همش توهم میزد...خب یه جوری بود ادم میترسید...اصلا ازش خوشم نیومد

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃

ویلایی ها هم قشنگه خیلی

گریه داره

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
شيار ١٤٣ هم خيلي گريه كردم ولي عشقي نيست

عالیه

من اینقدر گریه کردم

مخصوصا اونجا که مریلا زارعی مثلا خبر. برگشت پسرش رو شنیده میره تو. کوچه داد میزنه هم خوشحاله هم هول کرده  

چی کشبدن مادران شهدا  

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
مرسی حتما میبینم

راجع به خانواده شهداست البته

ولی قشنگه

حتما ببین

شعاری نیست

اره....منم باهاش خیلی گریه کردم..مخصوصا اخرش که جنازه بچش که یه مشت استخونه رو بغل کرد...چقر غمناک ب ...

من هم همون صحنه خيلي گريه كردم 

حتي همسرم هم كه اصلا احساساتي نيست قيافه اش نشون ميداد خيلي تحت تاثير قرار گرفته