2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته 7 بارداری

309 بازدید | 25 پست

سلام به همه دوستان محترم.دکتر بهم گفت برای اولین سونو 19 برم که من چون ترشح قهوه ای داشتم گفت زودتر برو.دیروز رفتم گفت جنین  و قلبش شکیل شده ضربان هم داره.دیگه دیروز بعداز ظهر و امروز دکترم نبود که برم پیشش.امروز هم زیر شکمم درد گرفت و ببخشی داخل شورتم هم خون دیدم که بیشتر قهوه ایی بود.فردا هم که جمعست.ز زدم به یه ماما گفت شیاف پروژسترون 400 هر 12 ساعت،مقعدی استفاده کن.منم خریدم یه نیم ساعتی میشه گذاشتم.حالا این راهکارش خوب بوده؟ضرری نداره برا جنین؟ممنون میشم جواب بدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونریزی شدید داشتم قطع شد 

نگران نباش قطع میشه عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیزم لطفن اگر لکه بینی داری و آ اس آ هم مصرف میکنی امپول پروژسترون بزن که زودتر قط بشه 

امپول مطمعن تره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
پس اواسط هفته هفت هستی درسته؟ من آخرین پریودم ۲۶ اردیبهشت بوده الان هفت هفته و دو روزمه نمیدونم اگه ...

من همون موقه شنیدم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
پس اواسط هفته هفت هستی درسته؟ من آخرین پریودم ۲۶ اردیبهشت بوده الان هفت هفته و دو روزمه نمیدونم اگه ...

من دیروز رفتم سونو گفتن 6 هفته 3 روز.به امید خدا اره قلبش تشکیل شده و ضربان هم داره

عزیزم من برای نی نیت صلوات فرستادم

خیلی ممنون عزیزم 

انشالله حاج روا شی

❤❤❤

یعنی هفت هفته و دو روز؟

هفت هفته و 3روز