سلام به همه دوستان محترم.دکتر بهم گفت برای اولین سونو 19 برم که من چون ترشح قهوه ای داشتم گفت زودتر برو.دیروز رفتم گفت جنین و قلبش شکیل شده ضربان هم داره.دیگه دیروز بعداز ظهر و امروز دکترم نبود که برم پیشش.امروز هم زیر شکمم درد گرفت و ببخشی داخل شورتم هم خون دیدم که بیشتر قهوه ایی بود.فردا هم که جمعست.ز زدم به یه ماما گفت شیاف پروژسترون 400 هر 12 ساعت،مقعدی استفاده کن.منم خریدم یه نیم ساعتی میشه گذاشتم.حالا این راهکارش خوب بوده؟ضرری نداره برا جنین؟ممنون میشم جواب بدین.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️