2777
2789
عنوان

کیا به فال قهوه اعتقاد دارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5720 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زياد گرفتم اما ديگه اخريش يه جا گرفتم كه ديگه غير اون جايي نميگيرم خيلي معتقدم به كارش .واقعا كه حس عالي داره اسمشون ياسمين من شمارشونو از بچه هاي ني ني سايت گرفتم ٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩

فال خوب فالیه که همه مشخصات رو بگه. وقتی شماره ملی منو گفت. وقتی اسم تمام خانواده منو گفت یعنی اینکاره س دیگه. هر چی که تو زندگی من بود رو گفت. انگار که تو خونه ما بوده و با ما زندگی میکرده. کدوم شهر چند سال زندگی کردم. نمیدونم دیگه چی بگم ولی واقعا عالی و بی نظیر بود. گفتم شماره بدم اگه خواستید واقعا عالیه 09375894622

من وقتي گرفتم و هرچي بودو نبود زندگيمو گف به شدت معتقد شدم .بعضيا فالگير نيستن واقعا بايد حسشو داشته باشن .من هرجا ميگرفتم يه چيزاي كلي ميگفتن اما خودم به شدت به يه خانمي معتقدم تمامه زندگيمو گف اينقدر دقيق نشنيده بودن تاخالا اونم تلفني يكي بتونه بگه .اگر تلفني دوس دارين اين خانمو من تضمين ميكنم اصلا پشيمون نميشيد.٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩

فال خوب فالیه که همه مشخصات رو بگه. وقتی شماره ملی منو گفت. وقتی اسم تمام خانواده منو گفت یعنی اینکا ...

مثلا این چیزای جزعی رو از کجا میدونه بنظر من ک اینا همزاد دارن براشون خبر میبرن

اها مرسی بابت اطلاعاتت عزیزم به من گفت یه پسر در اینده میاری من یه دختر دارم برام مهم نیس پسر دار شم ...

پسردارشدی بلاخره؟

اگه میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستین.لطفا منو لایک نکنید مرسی دوستام..

من خیلی دنبال فال و فالگیر بودم و هستم. بعضیاشون انگار دارن از روی کاغذ میخونن. ولی این مهتاب واقعا معرکه س. چهارتا جمله میگه ولی فقط چیزایی که مربوط به شخص خود آدمه. ته فالگیره لعنتی. خیلی خوب و دقیق جواب میده. من که ازش راضی هستم. جالبه با خط های مختلف بهش زنگ زدم ولی همیشه فال رو دقیق میگه. منظورم اینه که بدون اینکه بشناسه میزنه وسط خال.عالیه عالی. شماره مهتاب 09196518128 هستش. گرون میگیره ولی معرکه س

اره من گرفتم چند بار اما يه جا بيشتر از همه راضي بودم . ٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩

اين شماره تلفن واسه فالگير ياسمينِ، بچه ها تو رو خدا مراقب باشيد گير اين شياد كلاهبردار نيفتيد پول ميگيره بعدش بلاك ميكنه فقط هم تو كل پيج ها همين دو سه نفر هستن كه فيك ان و ميان به دروغ تبليغ ميكنن