2777
2789

سلام من چندوقت پيش متوجه شدم همسرم داره رفتم دكتر آزمايش پاپ اسميردادم زنگ زده نمونه كمه دوباره بيا ميترسم برم درد داشته باشه نميدونم منم گرفتم يا نه

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم بخدا اسیر شدم 

همسر من نداره خدااقل ظاهریش من دارم 

یه چیزی مثل ماژیک بود میزد روی زیگیل ها 

گفت اگر اثر نکرد کرایو می کنم هفته بعد باید برم 

ایتنقدر درد داره و ملتهب شده دعاکن عود نکنه 😭😭😭😭

دوتاتیکه شو کند برای نمونه ازمایش اچ پی ویم گرفت  از کارو زندگی افتادم از درد

میگن خرفه خوبه ویروسش و ازبدن خارج می کنه آب خرفه رو به مقدار زیاد باید بخوریم بهتر بشم بزم دنبالش 

سلام من چندوقت پيش متوجه شدم همسرم داره رفتم دكتر آزمايش پاپ اسميردادم زنگ زده نمونه كمه دوباره بيا ...

انشاله نگرفته باشی خرفه بگیرین جفتتون بخورین طب اسلامی خیلی سفارش می کنه 

اسم داروش چی هست؟ همسر من داره چندتاش خیلی مقاوم هستن و باقی موندن. بعد از کرایو ممکنه دوباره عود کن ...

ازبس استرس داشتم نپرسیدم چیه اسمش هفته بعد رفتم می پرسم ولی می سوزوندا عجیبببب 😭😭😭😭

نمی دونم بخدا اسیر شدم  همسر من نداره خدااقل ظاهریش من دارم  یه چیزی مثل ماژیک بود میزد ...

من دوباره باید برم پاپ اسمیر خیلی عذاب آوره . ۶ ماه پیش دادم من نداشتم 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
تهرانی؟ اسم دکترتون چیه؟ 

بله تهرانم دکتر زنان و زایمان دکتر ویکتوریا شیخی 

روبروی بیمارستان ایرانمهر کوچه مرشدی انتهای کوچه ساختمان پزشکان  مهر آفرین پلاک ۱۷طبقه ۴

من دوباره باید برم پاپ اسمیر خیلی عذاب آوره . ۶ ماه پیش دادم من نداشتم 

هرچی ویروسه داغونه من بیچاره می گیرم 😭😭😭😭چندین سال پیشم تبخال تناسلی گرفتم مردم و زنده شدم تاتموم شد حالا گرفتار زگیل شدم  

دکتر میگه همش به خاطر استرس سیستم ایمنی بدنت پایینه

هرچی ویروسه داغونه من بیچاره می گیرم 😭😭😭😭چندین سال پیشم تبخال تناسلی گرفتم مردم و زنده شدم تاتمو ...

آره دقیقا همینه .استرس سیستم ایمنی رو ضعیف می کنه. همسر من شرایط کاریش به مشکل خورد زگیلا سر و کله شون پیدا شد.

خدایا شکرت شکرت شکرت.