2777
2789
عنوان

دکتر بدجنس

1006 بازدید | 83 پست

سلام دوستان دیروز رفتم دکتر جواب ازمایش پاتوبیولوژی پولیپم رو نشون دادم دکتره اصن حرف نزد گفت سونو واژینال مینویسم میری سریع انجام میدی جوابشو میاری مطبم 

اصلا نذاشت من حرف بزنم بگم مشکلم چیه 

ترسیدم ازش پرسیدم دکتر سرطانه 

فقط گفت حالا تو برو سونو انجام بده جوابشو بیار 

از دیروز هرجا میرم سونو واژینال با خونریزی انجام نمیدن میگن برو پاک شدی بیا 

خیلی میترسم برام دعا کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جواب ازمایش ت رو بذار اینجا برات بگم

بعد هم تشخیص این چیزا با همون پاتولوژی هست

نه سونو

یعنی اگه تو سونو پولیپ نشون بده اینکه وضعیت پولیپ چجوریه رو همون پاتولوژی میگه

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
الان به دکتر چه ربطی داره شما با ما دکتر ها مشکل دارین خانم محترم تا شما ازمایشو ندی که نمیشه با اطم ...

ای بابا من مشکلی ندارم میگم حداقل میگفت توکلت بخدا باشه ان شالله چیزی نیست نترس 

ولی اصلا هیچی نگفت

الان به دکتر چه ربطی داره شما با ما دکتر ها مشکل دارین خانم محترم تا شما ازمایشو ندی که نمیشه با اطم ...

الان مثلا خواستی بگی پزشکی،🤣🤣🤣🤣 برو در مطبتو باز کن مریضا منتظرتن،اینجا نبینمت😂😂😂

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
الان مثلا خواستی بگی پزشکی،🤣🤣🤣🤣 برو در مطبتو باز کن مریضا منتظرتن،اینجا نبینمت😂😂😂

خانم محترم بنده تو طرحم حق زدن مطب ندارم اونم دهن شما هست که باید ببندم

به کثیف بودن بخاطر عشق اعتقاد داری؟؟
خب دکتره اصن از دهنش در نیومد بگه نه ان شالله چیزی نیست  من دوست دارم بچه دار بشم     ...

خوب چون مطمين نبوده 

اگه بگه چيزي بگه و چيزي باشه كه مردم ديگه ولش نميكنن 

اكه بگه چيزي هست و چيزي هم نباشه همينطور

من اينجا ميكم ان شالله چيزي نباشه 

ولي ب مريضاي خودم هيچ وقت نميگم 

چون مي دونم بعدش داستان دارم 

كلا تا تشخيص صد در صد نشده بهتره 

ای بابا من مشکلی ندارم میگم حداقل میگفت توکلت بخدا باشه ان شالله چیزی نیست نترس  ولی اصلا هیچی ...

اره عزیزم این قبول دارم بعضی ها کلا بی ادب هستن امیدوارم هیچ مشکلی نباشه

به کثیف بودن بخاطر عشق اعتقاد داری؟؟