2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید :)

201 بازدید | 27 پست

سلام خوبین..یه راهنمایی میخوام :)

من باردارمـ ، شوهرم وقتی همکارای زنش صداش میکنن، میگه جونم یا بهشون میگه عزیزی یا خیلی کارای دیگه که به من بر میخورهـ .

منم خواستم تنبیهش کنم ازین کارا نکنه،خواب بود رفتم آب یخ رو ریختم روی صورتش یهویی بیدار شد ترسید بهش گفتم چرا به دخترای غریبه میگی جونم،بعد خواستم بترسونمش پا شدم گوشیمو برداشتم رفتم توی اتاق درو قفل کردم وساییلامو جمع کردم(الکی ک بترسه) بعد اومده بود پشت در هی در میزد هی میکوبید ولی من میخواستم بیشتر بترسه واسه همون داد زدم : کمک ! کمک ! امیر بچه! بچه ! بعد با دست کوبیدم زمین که فکر کنه افتادم زمین.. بعد درومدم بیرون و گفتم شوخی کردم عزیزم

خیلی ترسیده بود بیچارهـ .. الان باهام قهره توروخدا راهنمایی کنین چطور از دلش درارم ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفات بده اگه تو خواب تشنج میکرد میخواستی چیکار کنی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️