2777
2789

من سویق پسته گرفتم اصلا خوب نبود پسرم نخورد میگفت تنده ، یه بو و طعم خاصی داشت, 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر طبع نمیدونم.. سویق چی میخای بدی؟ ولی چهارشیره و سویق خیلی سنگین میشه هاا خیلی پرانرژیه اگر م ...

سویق گندم

اولین باره میخوام بدم

امروز ریختم توشیر ،پسرم فکر کردچی پف ریختم.....

سویق گندم اولین باره میخوام بدم امروز ریختم توشیر ،پسرم فکر کردچی پف ریختم.....

حالا باز با شیر فکر کنم سبک تره .. چهارشیره رو جدا بهش بده بنظرم .. سویق رو الک کن که ناخالصی نداشته باشه که بلعش راحت تر بشه..

سویق پسته میشه همون پودر پسته یافرق داره?

آره پودر پسته بود با هل و شکر  آرد نخودجی رازیانه قاطی کرده بودنش طعمش خوب نبود ، شما سویق چی میدید؟ من براش شیر تقویتی گرفتم میخوره 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

آره پودر پسته بود با هل و شکر  آرد نخودجی رازیانه قاطی کرده بودنش طعمش خوب نبود ، شما سویق چی م ...

سویق گندم

البته من مرتب همه مغزهارو(گردو،بادام شیرین،پسته،نخودچی،کنجد)رواسیاب میکنم وباخرما وکره مخلوط میکنم میدم بچه ها

سویق گندم البته من مرتب همه مغزهارو(گردو،بادام شیرین،پسته،نخودچی،کنجد)رواسیاب میکنم وباخرما وکره مخ ...

آفرین به شما ، منم پسرم بدغذاس خیلی لاغره ، موندم چیکار کنم غذا بخوره بخدا ، خیلی ایراد میگیره😭😭😭

آفرین به شما ، منم پسرم بدغذاس خیلی لاغره ، موندم چیکار کنم غذا بخوره بخدا ، خیلی ایراد میگیره😭😭😭

بچه های منم بد غذان

میوه رو خیلی خوب میخورن ولی بقیه رو اعصاب واسم نمیذاره

شیر ،سرشیر،کره محلی،روغن محلی،گردو،بادام،جگر،ماهی ،ابگوشت و...همه رو به زور و دعوا بهشون میدم

ا

الان سوپ ورمیشل واسشون درست کردم 

تو ظرف سوپشون هرکدوم یه قاشق مربا خوری سویق ریختم 

راحت خوردنش ،بهتراز این که بریزیم تو شیر

الان سوپ ورمیشل واسشون درست کردم  تو ظرف سوپشون هرکدوم یه قاشق مربا خوری سویق ریختم  راح ...

بچه هات چند سالشونه ؟