2777
2789
عنوان

جشن عروسی توی گرمای شمال! چی کار کنم بهم خوش بگذره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 34 پست

به آرایشگر بگو پرایمر خوب بزنه زیر کرمت 

موهاتو اول فر کنه بعد مدل شلوغ درست کنه . 

بادبزنم شیک که به لباست بیادم بخر . 

هر جا خواستی جا به جا شی اول فکر ماشین باش بعد ازونجا بیا بیرون 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
عزیزم تاکسی سرویس در خدمت شماست سخت نگیرین دیگه 😁 من ارزومه عروسی فامیل باشه این روزا بسکه دلم عرو ...

راست میگی گلم

سخت نباید گرفت

خواهرمم میگه خوب همه مهمونا شرایطشون همینه دیگه

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم والا ما تابستونها شمال زیاد میریم. اون وقتها هر چقدرم گرما و شرجی و اینا باشه بازم خوش می ...

الانم برو خوش بگذرون تو تالار بشین جلو کولر😂 بین رقصتم همش جلو کولر ش.ارژ کن خودت😂 اینجوری خیالت راحته

بجای منم خوش بگذرون دلم یه ذره شده واسه شمال😕

الانم برو خوش بگذرون تو تالار بشین جلو کولر😂 بین رقصتم همش جلو کولر ش.ارژ کن خودت😂 اینجوری خیالت ر ...

ای جانم

انشالله شما هم به زودی بری شمال

ولی خداییش شمال رفتن فقط ابان ماه و اردیبهشت ماه

استارتر ما هم آخر مرداد عروسی شمال داریم از حالا عزا گرفتم چیکار کنم عروسی بهشهره من اصلا تا حالا پ ...

منم همین استرس ها رو دارم. بیشتر هم به خاطر هوا وگرنه ارایشگاه خوب از هر کی بپرسه راهنمایی می کنه

ای جانم انشالله شما هم به زودی بری شمال ولی خداییش شمال رفتن فقط ابان ماه و اردیبهشت ماه

آره واسه غیر شمالیا خیلی سخت تو این فصل ، ولی باز هم فقط کافیه بری زیر سایه دوتا درخت خنکی و باد ملایم رو حس میکنی

الان من شمالی تو برهوت دارم میپوسم😂

پس من چی بگم که پنج شنبه ی آینده تو رامسر عروسی دعوتیم توی باغ

وای وای بااااغ

شرجی و پشه ها هم به مشکلات اضافه میشن 😨😨

من اگر جایی باشم دویست نفر ادم باشه و یک دونه پشه، اون پشه یکراااااست میام سراغم

لامصب پشه هاشون جوری نیش میزنن که تا دو ماه جاش میخاره

منم همین استرس ها رو دارم. بیشتر هم به خاطر هوا وگرنه ارایشگاه خوب از هر کی بپرسه راهنمایی می کنه

بابا بازم شما می‌رید خونه فامیل و آشنا ما باید بریم ویلا کرایه کنیم تو خود بهشهر هم که نیست،قراره نکا بگیریم ۳۰کیلومتر از شهر دوره