2777
2789
عنوان

کی بیدار ه کی بی نداره🤣🤣😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 60 پست
منم ۸ماه بعد عروسیم باردار شدم‌ما میخاستیم

من 5 ماه بعد ازدواجم باردار شدم ناخواسته نبود ولی یهو شد 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستیم البته که فاصله سنیمون کمتر باشه بهته

انشاالله به سلامت دنیا میاد شوهرت چندسالشه

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
من 5 ماه بعد ازدواجم باردار شدم ناخواسته نبود ولی یهو شد 

الهی باز خداروشکر

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
ممنون عزیزم بساط رقص هم به راهه من تو گوشیمم ولی😂😂😂جای همه تون خالی

از طرف من یه شیرجه بزن😎😄😄😄🤣

الهی باز خداروشکر

آره خداروشکر

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
من تازه از پیاده‌روی اومدم  36 سالمه  یدونه دخمل دارم دوتا پسر

آفرین میری پیاده روی ساعت چند رفتی با دوستاتم میرید

از طرف من یه شیرجه بزن😎😄😄😄🤣

باشه😂😂😂😂😂😂