2777
2789
عنوان

کی بیدار ه کی بی نداره🤣🤣😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 60 پست
من بیدارم ۲۸ سالمه و نی نی هم ندارم یعنی میخوام ولی نمیاد😄

میاد انشاالله به زودی

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم هنوز نرفتم تعیین جنسیت تو ان تی هم معلوم نشد همه میگن پسره اقامون میگه دختره😀

انشاالله همون ی باشه ک دلتون میخاد

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
مادر شوهرم ازماه اول ازدواجم ابرو برام نزاشت همه جا میگفت عروسم اجاق کوره

وااا چه بی درک والا ما نزدیک چهارساله عروسی کردیم کسی جرات نمیونه بگه بهمون خدا ازش نگذره اخه سنی نداری ک بخوای درگیر بچه داری و مشکلاتش بشی اونم تو این جامعه ک معلوم نیست ایندش چی میشه

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
وااا چه بی درک والا ما نزدیک چهارساله عروسی کردیم کسی جرات نمیونه بگه بهمون خدا ازش نگذره اخه سنی ند ...

اره دقیقا من بودم این مادرشوهر و..............

اره نگم بهتره🤣🤣🤣

من ک فرقی برام نداره فقط سالم باشه البته مادر شوهر میگه بایدددددد پسر بزایی

اوف همه پسر دوستن

میگ نسل باید ادامه پیدا کنه خودش دختر نداره اصلا نمودنه دختر چه گلیه

مادرشوهر منم دختر نداره اینام پسر دوستم شدید