2777
2789
عنوان

شاید یکم خصوصی!

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 82 پست

هردوش سختی داره خوشی هم داره ولی متاهلی استرس داره نکنه یه روز زندگیت خراب بشه خیانت دروغ ولی مجردی خودتی و خودت من اگه با خونوادم میتونستم بسازم هیچوقت ازدواج نمیکردم چون بلد نیستم جواب بعضی آدمها رو بدم و سکوت میکنم و خود خوری میکنم ولی وقتی مجرد بودم مجبور نبودم بعضی از آدمها رو تحمل کنم راحت قطع رابطه میکردم ولی تو متاهلی نمیشه قطع رابطه کرد هرچند من ارتباطم بافامیل خیلی کمه ولی همون یه بار که میبینمشون اذیت میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهلی خودمو بهتر میدونم

من وشوهرم همو نمیشناختیم وازدواج کردیم عشقی درکار نبود اماالان یک تار موش رو بادنیا عوض نمیکنم ازخودم بیشتر دوستش دارم امروز هم پنجمین سالگرد ازدواجمونه وثمرش یه دختره نازه 

مجردی خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه.هرکاری بخوای میتونی بکنی.خیلیم خوش میگذره.حتی با چیزای کوچیکم کیف دنیارو میکنی😂😂😂😂

(برگرفته از کتاب های سینگلا و مجردا)

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

A bitter ending is always better than an endless bitterness
نه اصلا،توعمرم باراول بود که دیدمش،خداروشکرادم خوبی ازاب درومد🤗

من میگم سنتی ام باش قبل ازدواج بشنایمش و ی چیزایی از رفتار و طرز فکرش و ...بفهمم 

چون بعدش اگ ادم موجهی از نظرم نباش نمیتونم کاری کنم زندگیم خراب میش 😥

هر چی ام فک میکنم میگم فقط دوران نامزدیه ک یکم میش شناخت... اونم ک راحت الان فیلم بازی میکنن 

خدارو شکر عزیزم انشالله سفید بخت و عاقبت بخیر بشی. برای نی نی دار شدنتم دعا کردم مامانِ آینده 😊☺😉

ممنون عزیزدلم،قربونت فدات،شمام الهی ک همیشه خوشبخت و سلامت باشی😍😍😍

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
منم با خونوادم ابم تو یه جوب نمیره خیلی وقتا 

اون مال تفاوت نسلها و تفاوت شخصیتی  هست فقط باید بتونی مدیریت کنی رفتارتون کمی کوتاه بیای  بهتره تا به خاطر فرار از شرایط تو شرایط بدتر قرار بگیری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من میگم سنتی ام باش قبل ازدواج بشنایمش و ی چیزایی از رفتار و طرز فکرش و ...بفهمم  چون بعدش اگ ...

بنظرم واقعا شانسیه ،اصلا تودوران نامزدی نمیشه بعضیاروشناخت،دوستم هم سنتی ازدواج کرد تونامزدی عالی بوپسره،الان بعدعروسی فهمیده مشروب،سیگار،خیانت،دست بزن همه چی ازش اشکارشد

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
اره از همین میترسم 😁

منظورم اینه برخوردای تو خونواده مدیریت کنی .مثلاً خود من بابام دوست نداشت هوا تاریک میشه بیرون باشم.میومد نبودیم چیزی نمی‌گفت ولی می‌دیدم تو هم میره به خاطر همین هوا که رو به غروب می‌رفت مثل اسب خودمون می‌رسوندیم خونه 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

کلا مقایسه نکن تو چیزی.هر چیزی هر دوره‌ای یه خوبی های داره یه معایب.یه چیزی می‌خوام بگم ولی چون شاید ...

عزیزم

من خودم مثال نقض این حرف شمام

من خییییییلی تو خانواده پدری محبت دیدم

به قول همه لوووووس بابام هستم و بابام خیییلی بهم محبت کردن

حتی اوایل ازدواج همسرم گله می کرد میگفت از بس بابات بهت محبت کردن محبتهای من به چشمت نمیاد

از نظر رفاه هم تو خونه بابام بی دغدغه تر و تو رفاه بیشتری بودم

ولی میگم اگه ازدواج ازدواج خوبی باشه واااااقعا زندگی متاهلی بهتره😍😍

البته با اون شرایطی که تو ۲ تا پست قبل گفتم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون