2821
2789
عنوان

حمام کردن بچه ۴ ماهه

1347 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

میشه تجربه هاتون رو از حمام کردن بچه هاتون قبل از این که بتونه خود بچه بشینه بگید؟

کسی از آسان شور استفاده میکنه؟

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین

نه مادرشوهرم میذاشت رو پاهاش یعنی رو شکم روی رونش میخوابوندشون و من آب میخریختم و میشستم ! 

الان که ۷ماهه شدن من و شوهرم میزارمشون تو تشت و شوهرم میگیره من میشورم 😍😗

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم الان يه پسر چهاماهه دارم كه بچه دوممه. تو حموم ميشينم زمين لگن آب رو پر ميكنم يه حوله روي پاهام ميندازم ميخوابونمش روي پام روي حوله از پاهاش شروع به شستن ميكنم تا سرش هم كه آخر سر درسته خيلي تكون ميخوره ولي خوب اول اون حوله نميزاره بيد بخوره از بغلم بعد خودمم خيلي حواسمو جمع ميكنم

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

من داشتم اصلا به درد نمیخوره یعنی برا شستن پس سرش و پشتش باید بغلش کنی 

کله شو هم بخوای رو اون آب بگیری میره تو گوشش . 

من بچه مو از بیمارستان که اومدیم خودم شستم . 

اوایل که مثل کاهو زیر سینک میشستم 

بعدش که بزرگتر شد رو زمین مینشستم اول رو دستم دمر میکردم پشتش و کله شو کف میزدم  بعد تنشو کامل اابکشی میکردم که لیز نشه بعد برعکس میکردم سرشم تو حالت دوم آب میکشیدم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
 نه مادرشوهرم میذاشت رو پاهاش یعنی رو شکم روی رونش میخوابوندشون و من آب میخریختم و میشستم !&nbs ...

آره منم الان با شوهرم حمومش میکنیم ولی بعضی وقتا نیستش یا کار داره خواستم ببینم کسی تجربه ای از تنها حموم بردن بچش داره

آره منم الان با شوهرم حمومش میکنیم ولی بعضی وقتا نیستش یا کار داره خواستم ببینم کسی تجربه ای از تنها ...

شستنش که کاری نداره ولی یکی باید یاشه بچه رو ازت بگیره 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
منم الان يه پسر چهاماهه دارم كه بچه دوممه. تو حموم ميشينم زمين لگن آب رو پر ميكنم يه حوله روي پاهام ...

من میترسم از سر پام بیوفته شوهرم میاد آب میریزه سر دستم ولی میحوام کم کم دیگه خودم تنها ببرمش ولی یکم ترس دارم

من داشتم اصلا به درد نمیخوره یعنی برا شستن پس سرش و پشتش باید بغلش کنی  کله شو هم بخوای رو اون ...

عجب 

سختش همون شستن سر بچس

ممنون از راهنماییتون

من از ده روزگی پسرم خودم حمومش کردم یه پارچه بنداز رو پات که بچه لیز نخوره آروم سرشو شامپو کن بعد آب بریز وقتی هم داری آب می ریزی, سرش باید پایین باشه تا احساس خفگی نکنه بعد آروم بدنشو شامپو بزن وتمام

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
من میترسم از سر پام بیوفته شوهرم میاد آب میریزه سر دستم ولی میحوام کم کم دیگه خودم تنها ببرمش ولی یک ...

نترس عزيزم اولش بِسْم الله بگو هيچي نميشه. حوله خشك كردنشم ببر حموم يه جا آويزون كن خواستي در بياريش اول توي حموم خشك خشكش كن مخصوصا موهاشو با حوله كه آورديش بيرون بزارش روي تخت يكي از پتوهاشو بنداز روش تا چند دقيقه حالش جا بياد لباسشو بپوشون بعد بهش شير بده

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

من از دوماهگیش تنها خودم شستم بیرون اوردم لباس تنش کردم تنهای تنها

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

گوشاشو چرب کن،کاری نداره مراقب باش اب توحلقش نره

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
نترس عزيزم اولش بِسْم الله بگو هيچي نميشه. حوله خشك كردنشم ببر حموم يه جا آويزون كن خواستي در ب ...

خیلی هم خوب

ممنون از راهنمایی خوبتون

کلامتون پر از انرژی بود ممنون  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز