razjon مدیر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 495 عنوان تکون خوردنای جنین با وجود سرکلاژ | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 29 پست سلامخوبید مامانامن ۲۳ هفتمه و سرکلاژ کردم. ولی هفته قبل که رفتم دکتر بچه اومده بودش پایین خیلی نگرانمو استرس دارم. حرکتاشم دو روزه خیلی کم شده یا اینکه خیلی پایینه. به نظرتون این طبیعیه؟ 1397/04/13 | 21:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر_مهدی_مامان_امیر_علی عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 8723 اره یکیشو سرکلاژ بودم ۲۸ هفته بوذم یکی اولیم ۲۳ ان شالله که اینبار نی نی جون میاد بغلت اصلا نگران نباش 💋👨👩👦👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
sadina_n عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 سادینا جان شما چند هفته ای؟ چرا اومده پایین؟ ۲۲هفته ام نمیدونم یهویی درد زیر شکم گرفتم با چندتا امپول وسرم فعلا وضیعتم نرمال شده بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
razjon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 495 نه عزیزم اینجایی که ما هستین نه دکتر درست حسابیه نه بیمارستان
razjon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 495 وضعیتت نرمال شده یعنی بچه رفته بالا؟ طول سرویکس گرفتی؟
sadina_n عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 وضعیتت نرمال شده یعنی بچه رفته بالا؟ طول سرویکس گرفتی؟ اره فعلا که سونو گفته وضیعت قرارگیری جنین متغیر شده وپایین نیس طول سرویکس هم نگفت بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
sadina_n عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 دعا کنید واسم دیگه واقعا سختم شده دیگه حتما پیش یه دکتر خوب برو اصلا هم وقت تلف نکن بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
razjon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 495 الان استراحت مطلقی؟؟؟کاراتو خودت میکنییی؟؟؟بارداری اولته؟؟؟ سرکلاژژی؟؟؟
razjon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 495 دکتر خوب نداره اینجاموندم بخدا چکار کنم فقط استرس دارم خیلیم از بارداریم مونده
sadina_n عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 الان استراحت مطلقی؟؟؟ کاراتو خودت میکنییی؟؟؟ بارداری اولته؟؟؟ سرکلاژژی؟؟؟ باید استراحت کنم استرس نداشته باشم کارامم فعلا همسرم ومامانم میکنه بارداری دوممه سرکلاژ نیستم بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
sadina_n عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 دکتر خوب نداره اینجا موندم بخدا چکار کنم فقط استرس دارم خیلیم از بارداریم مونده یه جای دیگه برو استرس هم بخدا سمه واست بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
razjon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 495 الن فعلا حرکت بچم که کم شده نگرانم کرده بیشتراگم لگد میزنه خیلی کم یکی دوبار اونم خیلی پایینه
sadina_n عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1313 یه چیز شیرین بخور تا حرکتاش بیشتر شه بعدش هم دراز بکش پاتو ببر بالا ونگه دار تو بالا رفتن بچه تاثیر داره بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
razjon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 495 خطرناک نیست؟؟؟پاهامو ببرم بالا؟؟؟؟ میتونم به پشت دراز بکشم پاهامو بزنم به دیوار