2777
2789
عنوان

تکون خوردنای جنین با وجود سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 29 پست
سادینا جان شما چند هفته ای؟ چرا اومده پایین؟

۲۲هفته ام نمیدونم یهویی درد زیر شکم گرفتم با چندتا امپول وسرم فعلا وضیعتم نرمال شده

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضعیتت نرمال شده یعنی بچه رفته بالا؟ طول سرویکس گرفتی؟

اره فعلا که سونو گفته وضیعت قرارگیری جنین متغیر شده وپایین نیس طول سرویکس هم نگفت

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
دعا کنید واسم دیگه واقعا سختم شده دیگه

حتما پیش یه دکتر خوب برو اصلا هم وقت تلف نکن

الان استراحت مطلقی؟؟؟ کاراتو خودت میکنییی؟؟؟ بارداری اولته؟؟؟ سرکلاژژی؟؟؟

باید استراحت کنم استرس نداشته باشم کارامم فعلا همسرم ومامانم میکنه بارداری دوممه سرکلاژ نیستم

دکتر خوب نداره اینجا موندم بخدا چکار کنم فقط استرس دارم خیلیم از بارداریم مونده

یه جای دیگه برو استرس هم بخدا سمه واست 

یه چیز شیرین بخور تا حرکتاش بیشتر شه بعدش هم دراز بکش پاتو ببر بالا ونگه دار تو بالا رفتن بچه تاثیر داره