2777
2789
عنوان

خانم ها کمککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست

درمان کنی بهتره  اما  باعث نمیشه بارادر نشی,  اگه درمان پیدا نکنی توی بارداری هم  میاد سراغت,   من  فکرمیکنم  مثل من هست مشکلت, اگه همسرت ناراحت نمیشه   ۲برگ میترانیدازول  بده  بخوره,   یا برای اطمینان  از دکتربپرس مطمین شو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بدون دلیل بهش قرص بدم .یعنی همینجوری بگم بیا قرص بخور .فکر نمیکنم قبول کنه.

عزیزم   من گفتم  بهت  با دکترمشورت کن,   میگم شاید دلیل عفونت تکرارشوندت  از همسرت هست ,چون جلوگیری نداری,ازکاندوم  استفاده  نمیکنی,  میگم شاید ایشون  عفونت دارن  به تو انتقال داده میشه,  خیلی دکترا وقتی  زن عفونت داره   برای مرد میترانیدازول مینویسن,  من ازتجربه ام گفتم خانمی.

آخه بدون دلیل بهش قرص بدم .یعنی همینجوری بگم بیا قرص بخور .فکر نمیکنم قبول کنه.

قرص برای عفونت هم به خانم میدن و هم به همسرشون.اصلا چیز عجیبی نیست.چون ممکنه این عفونت از همسرتون منتقل بشه به شما