2777
2789
عنوان

خانم ها کمککککککککک

155 بازدید | 21 پست

سلام خانم های عزیز من یه ماه پیش تست پاپ اسمیر دادم گفت عفونت داری.قرص مترونیدازول داد استفاده کردم بهتر شدم .ولی حالا که تموم شده احساس میکنم دوباره عفونت دارم چیکار کنم چه قرصی بخورم یا چه راهی میدونید ؟ گفتن عنبر نسا ولی چندبار باید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دود کردن عنبرنسارا معجزس

منو شوهرم اصلا نمیذاره دود کنم میگه جای این آت آشغالا دارو استفاده کن

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

عنبرنسا رو با اسفند دود کن بشین روش چند روز انجام بدی نتیجشو میبینی

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
چندبار باید اینکارو انجام بدم.شما نتیجه گرفتید؟

من دخترِ همسایه ی مادرم ۲سال عفونت شدید داشت هرچی دکتر رفت خوب نشد

بش گفتن عنبر نسارا رو امتحان کنه بعد۲سال خوبه خکب شده بود

سوزش ادرار هم خوب میکنه 

از همون بار اول نتیجشو میبینی

منو شوهرم اصلا نمیذاره دود کنم میگه جای این آت آشغالا دارو استفاده کن

وقتی خونه نیست توی حموم دود کن بعدشم دوش بگیر 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
منم مشکل داشتم با بویی که ایجاد میکنه‌.ولی پیشنهاد خوبیه با اسفند بهش فکر نکرده بودم

بوش که هست باید بعدش کلی اب اسپری کنی تو هوا تا هوا تازه بشه 

منم این مشکل داشتم   ازوقتی کاندوم استفاده کردم دیگه  عفونت نگرفتم ,چقدر قرص و.چرک خشکن, چقدر شستشو  و.....هو.چقدر کارا کردم, اخرش  روش جلوگیری عوض کردم  شد کاندوم,  الان  محال عفونت داشته باشم,