2777
2789
عنوان

لاغرهایی که چاق شدن بگن

264 بازدید | 23 پست

سلام

خواهشا بگید چه کنم وزن طبیعی اضافه کنم،که ضرری بهم نرسه!!چون اکثر راهکارها و داروهای اضافه وزن مضرن و به کبد آسیب میرسونن

هرکی منو میبینه سرزنش میکنه که ازدواج کردی داغون شدی،بجای اینکه سرحالتر شی و...

بخدا دیگه کلافه شدم،نمیدونم چه کنم...وااااای

بگید چه کنم.ممنونم

قصد بارداری هم دارم،چیزی باشه که برا بارداری هم مضر نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی

سیب زمینی آب پز

انواع کباب

و الی ماشالله پرخوری کن

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

بستنی و نون خامه ای بخور. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

باشگاه میرم مثل چی هم میخورم ماکارونی زیادمیپزم ویتامینم میخورم البته منم اول خودموداغون کردم بعدبه فکرافتادم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

برو باشگاه

هم اشتهات باز میشه هم روحیه ات عالی میشه

با خودت تغذیه ببر بعده ورزش همونجا بخور

رسیدی خونه بازم بخور

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

قبول دارم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

عزیزم ب حرف مردم توجه نکن 

برو دکتر اگ وزنت گف ک نسبت ب وزنت نرماله ک هیچی

اگ ن بهت پیشنهاد میکنم بری باشگاه و برنامه ی پرکردن بدنتو از مربی بگیری و بگ یمیخوای پر شی

سیب زمینی و تخم مرغ آب پز

ماکارونی

گوشت قرمزو مرغ

کلم بروکلی، سبزی تازه 

میوه مخصوصا موز

شیرکاکائو و شیر موز محصوصا وسط تمرینات بجای آب استفاده کن

اینا کمکت میکنن

در حال اقدام هم هستی توبارداری وزنت خود بخود میره بالا و جاق میشی بعدش فکر لاغرشدن میوفتی😃