2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

339 بازدید | 35 پست

بچه ها. خیلی خیلی مردد هستم نمیدونم دوباره باردار بشم یا نه!!!یه دختر 5سال و نیمه دارم، پنج ماهه باردار بودم که سقط شد! نگرانی در مورد بدنیا اوردن بچه سالم یک طرف، اوضاع بحرانی مملکتمون هم یه طرف دیگه! خودم قلبا بچه میخوام اما عقلم یه چیز دیگه میگه😔 توی برزخ گیر افتادم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم،،، شما جای من بودید چه میکردید با وجود شرایط بد روحی ناشی از سقط 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نینی میاوردم  نینی دوست دارم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

اول علت سقط رو پیدا کن برطرف کن به بدنت فرصت بده خودشو بسازه بعد اقدام کن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بند ناف دور گردنش گیر کرده بود و خفگی😔

تو ۵ ماه مگه جنین چقدره؟ مطمئنی علت همین بوده؟ اول میگیر علت سقط باش.منم تو ۵ ماه سقط داشتم که قلبش ایستاد مشکل انعقادی داشتم

تو ۵ ماه مگه جنین چقدره؟ مطمئنی علت همین بوده؟ اول میگیر علت سقط باش.منم تو ۵ ماه سقط داشتم که قلبش ...

نه مشکل انعقادی نداشت آزمایشگاه گفت به احتمال 90% خفگی با بند ناف بوده علتش