2777
2789

بچه هاماخونمون تویه منطقه هست که همه خونه هانوسازه تقریبا وخیلی شلوغ نیست ..خلاصه یه همسایه داریم که یه دختر بیشتر ندارن گویازنه دیرباردارشده دخترشون نوزده سالشه ..چندباردیده بودم سروگوشش میجنبه😄😃😃آقا هفته پیش اتفاقی دیدم یه پسره موتورشوزدسرکوچه بعد اومد خونه دختره(منظورم اینه که موتورشونزاشت پیش خونه دختره)واسه همین شک بردم خلاصه رفتم داخل یه چند دیقه ای بعدصدای دادوفریاداومدآی دزد دزد..ازتوپنجره دیدم پدرومادر دخترازماشین پیاده شدن گویاتازه از بیرون اومدن ومیبینن یه پسره رو پشت بوم خونه هست😃😃منم دیدم پسره روکه فرارمیکرد..ایناهم میگفتن ای مردم دزد...😂😂 تا چندروزمیخندیدم بخداحالاجالب اینجاست مادردختره همه جامیشینه میگه اینجا امن نیست ...دخترم درخطر بودخداخواستت مازودبیایم خونه...خلاصه امروزرفتتن🤗🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه به تو چه ربطی داره خانوم 

ابرو مردومو میبری خوبه خدا نشدین شماها ترتیب همرو بدین

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

خخخخ

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)