2777
2789
عنوان

شپش

44194 بازدید | 103 پست

بچه ها دیگه دارم دق میکنم از شپش.بچه سه ساله و خودم و همسرم درگیریم.لیندان زدیم.دو نوبت.شانه ضد شپش آهنی هم گرفتم.سه ماهه هرروز شونه میکنم.سرکه هم میزدم.یکبارهم اسفند زدم.شستن و ضدعفونی ملافه ها هم ک بمااااند.انقدر شستم ک پوسیده.حالا شامپو آنتی هگور رو گرفتم بزنم.جواب میده یعنی؟امروز مثلا روز تولدم هست.صبح ی شپش زنده گرفتم انقدر گریه کردم.بدترین تولدی ک تا الان داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شپش؟! از کجا آمده؟

چه شکلیه مطمئنی شپش هستش؟؟!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

من خودم راهي كه رفتم اين بود اول شامپو رو زدم تو يه نوبت بعد هربار شامپو موهامو اتو ميكشيدم اتو مو رو داغه داغه ميكردم و ميكشيدم طوري كه دود بلند ميشد اما تمام تخمارو از بين برد

شاید خونتون رطوبت داره درسته؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیزم برو شامپو دایمیتیکون بخر خیلی خوبه ما برا دختر خواهرشوهرم استفاده کردیم خیلی خوب بود هرروز سرشو سرکه لزن بزار نیم ساعت رو سرش باشه بعد ببرش حموم خوب شونه کن  لایه موهاشو نگاه کنو تخم شپشو که به ساغه موچسبیده رو بردار تخمارو اگه ازتوسر جدا کنی خیلی زود خوب میشی من دختر خواهرشوهر یک هفته اینجوری  کردیم سریع خوب شد

بچه محل امام رضام😎.....تیکر تولدمه😍😍

منم دخترم مهد میرفته تازه متوجه شدم داره شامپو زدم همش مرده شونه هم میکنم تخماش بیرون میریزه خودمم بادست جدا میکنم . یه بارم سس مایونز زدم 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

بچه ها شپش مشخصه هر کسی داشته باشه؟ یا نه ؟

در حالت عادی معلوم نیست؟