2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با شوهرمه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 34 پست

اینکه تایپیک زدی و گفتی به نظرتون حق با شوهرمه پس ته دلت میدونی که حق با اونه بیا خودتو فریب نده میدونی که حق با اونه گلم کارت اصلا خوب نبوده تو هر منظوریم داشته باشی نباید پنهون میکردی خودتو بزار جای اون اگه اون یه ماه بدون اطلاع تو کاری میکرد و بعد میگفت چ عکس والعملی نشون میدادی؟من هیچ کردومتونو نمیشناسم اما به نظرم آره حق با شوهرت بوده هرچی باشه مرد خونته...

💋❤️خــدایـا مـرســی بابـت ایـن هـديه قـشـنگـت💋❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا حق با شوهرته چطور تونستی یک ماه ازش پنهان کنی،این کارها باعث میشن اروم اروم اعتمادشو نسبت بهت از دست بده روراست باش باهاش،دیگه هم اصلا خودتو براش توجیه نکن بدتر میشه بی خیال این موضوع شو

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

دوستانی که میگن ولش کن و معذرت خواهی نکن واقعا شما هم بودید اینکارو میکردید؟حرف زدن آسونه عملش سخته زندگی هرکس یه جوریه اتفاقا با جوابی که شوهرشون دادن من فک میکنم آدم متشخصی هستن که با این خانم دعوا هم نکرده و به یول خودشون فقط کنایه زده!!!عزیزم فقط سعی کن دیگه پنهون کاری نکنی فقط زن و شوهرا هستن که تا ابد با هم میمونن نزار این چیزا میونهـتونو بهم بزنه.ببخشید اگه پر حرفی کردم

💋❤️خــدایـا مـرســی بابـت ایـن هـديه قـشـنگـت💋❤️
بعدش گفتم عه اونسری گفتم خندید گفت اره گفتی من یادم نیس. اما خب برام ارزوی موفقیت کرد😔

زیاد بش گیر نده زیاد عذر خواهی کنی فک میکنه حالا چه خبر بوده ...

از آزمونتم چیزی بش نگو بزار خودش بپرسه ک خوب دادی  یا نه...

ناگفته نماند خودمونم بودیم اگه همسرمون نمیگفت ناراحت میشدیم

همسرم وقتی پنهان کاری میکنه بعد من می فهمم میگه من ک بت گفتم..منم دیگه گیر نمیدم😉

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بنظرم خیلی زود قضاوت کرده و حساسیت بیخودی نشون داده نباید زیاد توجه کنی و نباید عذرخواهی کنی چون اشتباهی نکردی فقط دیر بهش گفتی این رویه رو تو تمام زندکیت اگه بکار ببری شوهرت روت سواره و تو دایم باید بهش پاسخگو باشی

به نظرم یه پیام بهش بده بگو عزیزم نمیدونم چرا تو ذهنم حس میکردم بهت گفتم احتمالا میخواستم بگم بعدش یادم رفته وگرنه تا الان مگه میشه بهت نگم ؟ بعدشم بگو اگه دکست نداری نمیرم چون رضایت تو واسم مهمه .اونم قطعا نمیخواد بگه نرو که میگه اشکال نداره و دیگه تو دلشم چیزی نمیمونه😊