2777
2789
عنوان

شکم

126 بازدید | 9 پست

خانمها در بارداری شکم چه ماهی بالا مياد کم کم من هفته ششم هستم اصلا هیچ برامدگی حتی در رحمم ندارم احساس می کنم سونو اشتباه نشون داده باردار نبستم چرا پس هیچ علامتی ندارم نه تهوع نه ویار نه هیچچچچچچچی چرا پس 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم هیچ علایمی نداشتم نه تهوع نه استفراغ نه ویارخاصی. بهتر بابا راحتی. من الان هفته23 هستم.تازه سه چ ...

لکه بینی دارم نمی دونم چرا همه علایم دارن من ندارم شما هفته ششم از کجا احساس میگردی بارداری نشانه ای داشتی 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

فقط از بی بی چک فهمیدم. یه کوچولو هم کمردرد داشتم. اونم چون خبر نداشتم باردارم خرید میرفتم خونه تکونی میکردم. کمرم درد گرفته بود.

بعدش دیگه هیچی.

لکه بینی طبیعیه.ب دکترت بگو بهت حتما شیاف بده و استراحت کن.

منم بارداری قبلیم یکم لک داشتم دکتر بیخیال بود شیاف نداد سقط شد.

لکه بینی دارم نمی دونم چرا همه علایم دارن من ندارم شما هفته ششم از کجا احساس میگردی بارداری نشانه ای ...

نه خیلیا علایم ندارن نگران علایم نباش فقط لکه بینیت رو پیگیر باش. استراحت کن تا میتونی قطع میشه به علاوه شیاف