2777
2789
عنوان

چه ادماییان

61 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم  هی میشینه به من میگه جاریت  فلانه با من بد حرف زده فلان کارو کرده، بدگوییشو میکنه از دستش میناله که واقعنم به حق میناله🤣بعد میگه هیچکی مثل تو نیست اینو به همه میگم. 🤐بعد جاریم بعد دوسال بعد این همه بی احترامی یه مهمونی داد از روز قبلش رفتن کمک تو خونش عینه کوزت کار میکردن هی مامان جان مامان جان بش میگفت. برگشتنی تو ماشین میگه طفلک(جاریم) خیلی خسته شد بمیرم  گفتم تا فردا استراحت کنه خواستی میام بچتو نگه میدارم😑🤨یعنی چی اونوقت!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از قدیم‌گفتن حرفتو کجا میشنوی اونجایی که حرف یکی دیگه شنیدی.(حالا کانل یادم‌نیس گیر ندین😜😜)مطمین باش پیش اونم‌ حرف تو میزنه .زیاد اهمیت نده به زندگیت برس

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)