2777
2789
عنوان

خبر بارداريم رو به شوهرم و پسرم دادم عكس العملشون خيلي جالب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 91 پست

شوهرمم با چشاي گرد شده و لبخند به پسرم و من كه حالا گريه ميكردم همراه پسرم نگاه ميكرد

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم تا آخر شب كه بخوابه يهو گريه ميكرد ميگفت مامان تو رو خدا راسته من دارم داداش ميشم امسال برم مدرسه ميگم مامانم تو راهي داره و هزار تا نقشه براي به دنيا اومدن و بزرگ شدن خريدن سيسموني و اينا كشيد 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

[QUOTE=63416064]خوش بحال اونایی که  میتونن شوهرشون و سوپرایز کنن.  شوهر من آمار دقیق روزای پریود

منم ميدونه تاريخشه اما چون ماههاي پيش اقدام داشتيم و پريودم عقب جلو شده بود فكر ميكرد اين ماهم همينه

اوف پسر ۹ ساله میدونه تو راهی یعنی چی؟ چ پسر شیطونی ماشالله 

آره به خدا يه چيزايي ميگه

حال اون لحظتو خریدارم 

چقدر خوبه از ته دل ادم احساس خوشبختی کنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼