2777
2789
عنوان

خبر بارداريم رو به شوهرم و پسرم دادم عكس العملشون خيلي جالب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 91 پست
ممنون گلم. منتها دیگه الان ماشالا 13 سالشه یکم اختلاف سنیشون زیاد میشه اگه بیاد

باشه منم جاريم دخترش از پسرش ١٣ سال بزرگتره ولي بازم همديگه رو خيلي دوست دارن 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
انشاله هر روز خوشبخت تر از روز قبل باشین    

ممنون ان شاالله شما هم خوشبخت باشين 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن زود ب بچه اول ورود بچه دومو نگین چون بچه ها تحمل ۹ ماه حاملگی رو ندارن

آخه از بس هر روز ميگفت ديگه ميدونستم ذوق داره گفتم اينو نشنيده بودم وگرنه ديرتر ميگفتم

دختر منم جدیدا چند باری گفته منتهی من مطلقا نمیخوام دلمم براش میسوزه اما راستش برای خودم بیشتر میس ...

خب بيار براش وقتي ذوقشو ببيني ميگي كاش زودتر آورده بودم

کاش منم این ماه باردار میشدم دقیقا منم همین فکر تو سرم بود 😔😔😔😔

ان شاالله برات صلوات فرستادم 

اخه جاریت بچه اولش دختر بوده. مال منه پسره. نمیدونم رابطشون چطور بشه بعدا

خوب ميشه ان شاالله من يه دوست دارم پسرش ٢٠ سالشه پسر به اون بزرگي به مامانش گفته كاش يه خواهر يا برادر برا من آورده بودي تنها نبودم 

آخه از بس هر روز ميگفت ديگه ميدونستم ذوق داره گفتم اينو نشنيده بودم وگرنه ديرتر ميگفتم

من دو هفته اولی که فهمیده بودم به دخترم نگفتم که نخواد چشم انتظار بمونه ولی انقدر ویارم بد بود و حالم به هم می خورد مجبور شدیم بهش بگیم. چون طفلک دخترم ترسیده بود می گفت مامان چی شده فکر می کرد دارم می میرم. الانم هر روز با نی نی حرف میزنه و می پرسه پس نی نی کی میاد!!😂😂  دختر من  ۵ سالشه

خوب ميشه ان شاالله من يه دوست دارم پسرش ٢٠ سالشه پسر به اون بزرگي به مامانش گفته كاش يه خواهر يا برا ...

چی بگم والا. بچه تنها یا به قولی تک فرزندی که خیلی بده خودمم میدونم. اما خوب فعلا که موفق نشدم