2777
2789
عنوان

خبر بارداريم رو به شوهرم و پسرم دادم عكس العملشون خيلي جالب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 91 پست
مبااااااااااارک باشه عزیزم ... روزای بارداری خوب و شیرین برات آرزو میکنم و فارق شدن خیلی راحت و سلام ...

ممنون گلم ان شاالله همين طور باشه آخه من پسرمو ناخواسته باردار شدم واصلا از بارداريم خوشحال نشدم اگر وقت كردي تاپيك قبلم رو بخون متوجه ميشي الان چه حس خوبي دارم 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
فدای شما...ان شاالله به خوشی و تندرستی سال دیگه 4نفری جشن بگیرین🌹

ممنون عزيزم 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم ۵ نفری

آخ گلم پسرمم هي ميگه كاش دو قلو باشه آخه نميدونه خواهر بهتره يا داداش 

ای جون. خدا پسرتو بذات نگه داره و جوجه هم هرچی هست سالم بیاد بغلت

ممنون دوست عزيزم 

ماشالا به گل پسرت.... این همونه که داستانشو نوشتی و ناخواسته بود؟

آره گلم همونه داستانش رو خونده بودي ؟

پسر منم خیلی دلش یه داداش میخواست منتها موفق نشدم فعلا

ان شاالله هر چه زودتر براش ني ني مياري

بله عزیزم خونده بودم

هميشه دوست داشتم چون برا بارداري اولم خوشحال نشدم براي دومي خيلي خيلي ذوق كنم