2777
2789

سلام من مشکل فاکتور ٥ دارم ک پایینه و تو بارداری سقط مکنم وقتیم ک میفهمم باردارم کمر درد و پادرد میگیرم ..شماها چجوری هستین

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

واقعاً ؟ من خیلی شنیده بودم راجع به کمبود فاکتور پنج ولی فکر نمی کردم انقدر شایع باشه که یکی اینجا بنویسه . میتونم بپرسم در کل علایمت چیه ؟ 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
واقعاً ؟ من خیلی شنیده بودم راجع به کمبود فاکتور پنج ولی فکر نمی کردم انقدر شایع باشه که یکی اینجا ب ...

من خودم یساله فهمیدم دوتا سقط پشت سرهم داشتم رفتم ازمایش دادم گفتن فاکتور پایینه ..و باید تا موقعه زایمان امپول بزنی ..نمیدونم هر وقت حامله میشم مخوام سقط کنم پا درد و کمر درد میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع سقط که همه کمر درد و دل درد و خونریزی دارن اون از علایمش نیست . در حالت عادی چه علایمی داری ؟ 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
موقع سقط که همه کمر درد و دل درد و خونریزی دارن اون از علایمش نیست . در حالت عادی چه علایمی داری ؟&n ...

مگم دیگه وقتی میفهمم حامله هستم کمر درد و پادرد میگیرم شدید تا وقتی ک به دوماه وارد بشم سر دوماه سقط میشه