2777
2789

سلام خانما پسر من ده ماهشه آزمایش کم خونی دادم دکتر گفت خ خفیفه کم خونیش میخوام بدونم شماها روزی چندبار ب نی نی هاتون تواین سن غذامیدین چندقاشق درهروعده وچه غذاهایی ..بابت کم خونیش بگم که قطره ی آهن نمیدادم بهش چون میترسیدم دندوناش سیاه شه شوهرم خارجیشو گرفته وتازه شروع کردم به دادنش درضمن پسرمن فوق العاده بدغذاست کمکم کنین لطفا

تعداد رای : 0
نظرسنجی
نوزاد
0
0%
نوزاد
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره آهن خارجی میزان آهنش کمه. ایرانی بهتره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم بیش تر عدسی بده  با ماهیچه 

پسته اسیاب کن با خرما تو سرلاک یا فرنی بهش بده  

خرما و پسته خوبه  

قطره اهن سیدرال گوچه بده اصلا و ابدا سیاه نمیکنه حتی نمیخواد با دستمال هم پاک کنی دندونش رو 

داروخانه جمال زاده و ۱۳ابان دارن  قبلش زنگ بزن هماهنگ کن که داشته باشن بری 

عزیزم بیش تر عدسی بده  با ماهیچه  پسته اسیاب کن با خرما تو سرلاک یا فرنی بهش بده   ...

ممنون ازراهنماییتون..اما میگن این قطره هاچون آهنشون کمه دندوناردسیاه نمیکنن و قطره ی ایرانیش جدبش بالاس

ممنون ازراهنماییتون..اما میگن این قطره هاچون آهنشون کمه دندوناردسیاه نمیکنن و قطره ی ایرانیش جدبش با ...

این تو روده باز میشه برای همون دکتر بهم داده 

خیالم راحته   اگه از اون یکیا میدی حتما دندونش رو بلا فاصله با اب و دستمال پاک کن  

به هر حال سلامتیش مهم تره 

بهداشت به من هم گفت روتینه باید ازمایش خون بدید ولی من نرفتم پس لازمه ولی من هر روز قطره اهن میدم&nb ...

به من گفتن پدرمادرای بامسوولیت انجام میدن ...کم اشتهایی و خوب وزن نگرفتن و..نشانه هاشن ..البته من جایی خوندم بعد ۲سالگی کودکان اهن بدن روذخیره میکنن