2777
2789
عنوان

خاطره بازي از قديم بچگي ها

159 بازدید | 2 پست

امروز ياد قديم افتادم دوران كودكي 

ياد خالم افتادم كه كل بچه هاي فاميل و حداقل يك بار  حمام برده  

همه رو هم با كيسه به جونشون ميفتاد و انقدر ميسابيد كه  وقتي  از حموم ميومديم بيرون تا فرداش ميسوخت پوستمون و خودمون و فوت ميكرديم تا يكم بهتر شيم😬 

يه خاطره ديگه اينكه  سر كوچه مادر بزرگم حمام عمومي بود. من و دختر خالم ٩ سالمون بود  نميدونم چه فكري كرديم كه از مغازه  پفك خريديم  يه بقچه مانند  با لباس درست كرديم و برداشتيم و رفتيم  حمام عمومي بدون اطلاع مامانامون انقدر كيف داد انگار رفته بوديم پارك😬تو حمام عمومي پفك ميخورديم   دو سه بار اين كارو كرديم در طول ١ ماه😬 تفريحمون شده بود  ديگه نوشمك و لواشكم ميبرديم  امروز كه به مادرم گفتم ميگفت خاك بر سرم تو كي اينكارو كردي كه من متوجه نشدم   اگه ميدزديدنتون چي؟ ولي خدايي بچه هاي الان رو نميشه يك مين از جلو چشم دور كرد اما اون موقع بزرگترا زياد رو بچه ها حساس نبودن   دلم واسه كودكيم تنگ شد

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

من 5سالم بود عمه ام اینا از یه شهر دیگه اومده بودن پسر عمه ام 6ماه ازخودم بچه تربودخونمون اون موقعه محلمون هنوز زیاد اباد نشده بود تقریبا بیابون بود صحبت ما16سال پیشه خلاصه خونه بابابزرگم باماشین ده دقیقه راه بود مثلا توشهر بود منم ادعا بلدبودنم میشد بهش گفتم بیابریم اونم اومد جاتون خالی پیاده رفتیم خونه بابابزرگم بقیه فکر کرده بودن گم شدیم هنوز که هنوزه همه یادشونه😂😂😂😂😂

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.