2777
2789

خانومای خوش سلیقه و خوش چیدمان بنظرتون کف خونه بیشتر فرش باشه بهتره یا نه فرش کم باشه و فاصله بینشون زیاد باشه که سرامیک بیشتر جلوه کنه؟ شما کدوم رو می پسندید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ این خار پاشنه رو من گرفتم بدبخت شدم تا خوب شد

کشیدم خواهر.به خاطر همین تجربه ۲ مدلشم دارم.هم سرامیک زیاد و الان این خونم فرش زیاد.چیه بابا کلاس،آدم خودش راحت باشه،نمیشه که صبح تا شب با صندل تق تق رو سرامیک راه بری.تو خونه هم ورزش میکنم اینطوری راحتم.

کشیدم خواهر.به خاطر همین تجربه ۲ مدلشم دارم.هم سرامیک زیاد و الان این خونم فرش زیاد.چیه بابا کلاس،آد ...

خب دمپایی راحتی نرم چرا نمی پوشی. صندل سخته که. واسه مهمون اومدنی صندل بپوش فقط

اگر بچه داری فرش بهتره 

بچه دارم ۳ سالشه. ولی هرچقدرم فرش باشه بازم یجاهایی سرامیکه. حالا مشکلم اینه که همسایه پایینی میگه صدای صندلی میزناهارخوری ک کشیده میشه میره پایین. حالا یه ۴متری انداختم زیرش. فاصله فرشام یکم زیاد شده در حد یه متر و نیم