2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما سه تا دختریم اولیش منم دلم میسوزه واسه مامانم هنوز جهیزیم تموم نشده باید برای بعدی شروع کنه 

سعی کن تو زندگی یه بهمنی دخالت نکنی اون   همیشه بهترین راهو انتخاب میکنه
تو دوره الان سخته کلا دختر دوست ندارم ،چون نمیتونم بزرگش کنم بعد بدم ب مردم ،دلم براش تنگ میشه ، اح ...

عزیزم تواین دوره وزمونه اگه دخترداشته باشی نه تنهادخترمال خودته بلکه شوهرشم میادطرف تو اما پسر مال خانواده زنشه تابع خانواده زنشه  آخه عروس میزاره پسرت بیاد ببرتت بیرونو؟امادختر بنظرم ازهرکسی دلسوزتره

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

کلا من و شوهرم عاشق دختریم.میمیریم واسش.داشتن سه تا دختر یعنی پدر و مادر تنها نیستن تنهایی پدر و مادر را پر میکنن

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
برات دعا میکنم سه تا دختر و سه تا پسر خدا بهت بده بری حالشو ببری😁😁😁

قربونت خدا یه دونه بده واسه نمونه بده

من راضی ام به رضای خدا فعلا که لایق نمیدونه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
ازاین خبرانیستا من سه تادختردارم فقط تودوره راهنمایی یکی دوسال کمک دستم بودن الان نه دلسوزن نه کاری ...

عموما که این طوره. شما استثنا هستی. شایدم تحت تاثیر شرایط زندگیت باهاشون خوب برخورد نمی کنی ازت دور شدن. بچه سرمایه زندگیته. هیچوقت نذار ازت برنجن.