پسرم شش ساله هست احساس می کنم رشد قدش خوب نیست دکتر بردم آزمایش نوشت فقط ویتامین دی کمک داشت ولی چون خودم قد بلند نیستم می ترسم تا حالا کسی این مشکل را داشته ؟مکمل چی بدم که قدش بلند باشه می ترسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قد من ۱۵۵ پدرش ۱۷۰ و خودش دقیقا پنج سال و شش ماه هست
عزیزم خب هردو متوسط هستین ژنتیک هم تاثیر داره دیگه.اما شما برو دکتر غدد واقعا بهترین کاره و ماکسیمم قدی که میتونه در آینده داشته باشه رو کمک میکنه برسه بهش
فک میکنم روی و زینک پلاس خوب باشه...من دخترم قدش خوبه سه ساا و سه ماهشه قدش ۱۰۰ هس از نه ماهگی که دستش قوت داشت چیزی بگیره باهاش بارفیکس کار میکردم الان هم دستای قویی داره همم قدش به نسبت همسناش خوبه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نه الان 23ماهشه. آخه صدک قدش 23 هست یبارم اینجاتاپیک زدم همه بچه هاشون ماشالله بالا90بود😐دکترغددم ب ...
عزیزم من چی بگم شوهرمم ۱۸۰قدشه اما پسرم دو سال و سه ماهگی بردم قدش ۸۵بود.ببین من کلا تصمیم گرفتم تو تاپیک قد بچه های نی نی سایتیا نیام😂داغونم تا چند روز..