2777
2789
عنوان

دخترخانم مومن چرا اینطوری کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 85 پست
من چون خواهر ندارم فقط دنبال یک خواهر بودم . اونم خواهر پیامکی .... نه خواهری که باهاش برم بیرون و . ...

الکی وابسته میشی دردسر درست میشه آه دختره هم پشت سرت میفته

زن خوب بگیر خلاص

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها گزارش بزنید

یعنی چه گزارش گزارش 

شورشو در اوردین خفه خون اوردین براشون ملک پدرتون که نیست خود سایت مخالف نیس شماها قاضی شدین 😷😷

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بوخووودااا

شبانه روز شعر میگن اشکالی نداره بعد تا یکی میاد زور میاد بهشون 

یاد اهنگ ابی دریا قدغن افتادم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

شما ها واقعا جدی گرفتین؟

یه دختر مومن با یه پسر مومن درودل میکنن

بعد میگه فیلمای بد بد دارم اونم میگه پاک کن جایزت شماره میدم😐حتما بعدشم برا نماز شب همدیگه رو بیدار کنیم😒

مگه با بچه ۵ ساله حرف میزنی😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
شما ها واقعا جدی گرفتین؟ یه دختر مومن با یه پسر مومن درودل میکنن بعد میگه فیلمای بد بد دارم اونم م ...

نه . بهم گفت : پاک کنین ضرر نمی کنین . منم گفتم خیلی زحمت کشیدم و دانلود کردم . اون گفت : ضرر نمی کنین . بعدش که پاک کردم شماره شو داد . اولش جرات استفاده نداشتم . ولی وقتی تلگرامش رو پاک کرد مجبور شدم .

یا ساتر العورات 
دقیقا هر چی بیشتر حرف میزنه، من بیشتر حرصم میگیره😠

اصلا این داستانشم من درآوریه  ک ما رو اسگول کنه 😂😂😂

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید