2777
2789
عنوان

دخترخانم مومن چرا اینطوری کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 85 پست
بدم میاد از این مومن بازیا...  کاش یه شری بگیرت تا از این به بعد بری با خواهر مادر مومن خودت د ...

چقدر بیفرهنگ و بی  ادب. دلیل نمیشه چون آقاست بهش توهین کنید. 

البته تقصیرم نداذی اینجا هم شده انگار جامعه، هر کسی کار اشتباهی بکنه بقیه از کنارش رد میشن میگن ب ما چه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای خدا واقعا ترسیدی؟😆😆😆

یاد خودم افتادم یکی ساعت ۱نصفه شب انقدر بهم زنگ زد و چندروز اس داد منم اصلا جوابشو ندادم گفتم بیخیال میشه.خلاصه اخربه همسرم گفتم اونم با خط خودش زنگ زد گفت تا از خانومم عذر خواهی نکنی ولت نمیکنم.بیچاره اس داده بود که به شوهرت بگو فش نده یه اشتباهی شده.همسرمم هی میگفت پس عذر خواهی چیشد انقد گفت گفت تا اخر گفت غلط کردم و خطشو خاموش کرد😆😆گرخیده بودا

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
من توی دردودل کردنها بهش گفته بودم که توی کامپیوترم فیلمهای بد دارم . اون بهم گفت : پاکش کنین ! ضرر ...

😂😂😂😂بنظرم بیشتر تعریف نکن خودتو میبری زیر سوال .

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

وای چه مومن و مثبتین شما😒😒

اون دختر خانم هم مومن تر از شما😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
برای مسخره بازی بود اولش . یک سرگرمی ساده .

سرگرمي با دختر مومن؟

برو جمعش كن اقا

اينجا هم ميخاي سرگرمي درست كني؟

دو روز اومدي چند تا تاپيك زدي!

از اينجا درست استفاده كن

حرمت خودتم حفظ كن مث خيلي از اقايوني ك بهشون احترام گذاشته ميشه!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم