2777
2789
عنوان

کیا دلتنگ مادرن😔😔

353 بازدید | 24 پست

دلم خیلی گرفته خیلی دلم تنگ شده واسش ۴ ساله که فوت شده وقتی مجرد بودم فوت شد زمان ازواجمم نبود 😔تو این شهر غریبم و هیچکس و ندارم گاهی میرنم بیرون بعد با خودم میگم تو ک کسی و نداری اینجا کجا میخوای بری😥 کاش مادرم بود و هر روز میرفتم و ازون چایی های خوش عطرشو واسم میریخت و کلی برام حرف میزد کاش بود خوش بحال مادر دارا قدرشو بدونین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتش کنه ، همیشه آرزو میکنم قبل از مادر بمیرم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
حق داری عزیزم منم دوساله مادرمو از دست دادم هنوز داغش تازه س    

من عجیب سردم. ازوقتی رفت عصبی و افسردم. خاهرام همش گریه میکنن امامن اشکم نمیاد.سردم. خشکم. بی هدف بی حس

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم