2777
2789

خانوما من ماه پنجم هستم امروز يه لحظه شيطون گولم زد ابرو هامو رنگ كردم ولي الان خيلي نگرانم، كسي اطلاعاتي داره تو اين زمينه؟؟ خدايي ناكرده اتفاقي نيوفته؟؟😔😭

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪

ببخشید کارت اصلا خوب نبوده😶

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ابروهام که من خیلی رنگ کردم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آره مراسم عروسي برادر شوهرمه يه لحظه جو گير شدم😭😭😭

با یکبار چیزی نمیشه  ایشالا

اما دیگه نکن 

خیره ایشالا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فك نكنم مشكلي پيش بياد سه ماه اول ميگن خوب نيس ولي ديگه رنگ نكن كلا تا بعد بارداري مجبور نيستي ريسك ...

بخدا از همون روز كه بي بي چكم مثبته دوره همه لوازم آرايش خط كشيدم ولي ابروهام رنگش افتضاح شده بود كاش اينكارو نميكردم

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪