2777
2789
شما تجربشو داشتن؟ اخه چیزای وحشتناکی میگن از طبیعی سزارینم ادم اندامش بدمیشه تازه جای زخمشم میمونه

من نداشتم شکم مادرمو زندایی هام که سزارین کردن افتضاحه خالم طبیعی اورده شکمش صاف صافه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از آشناهای دور مادرشوهرم ،موقع سزارین آمپول رو اشتباهی زدن بیچاره فوت شد ،بعد از شنیدن اون از سزارین میترسم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
اره منم شنیدم

تازه سنت بره ۵۰ یا ۶۰ ببخشید ولی میگن نمیتونی ادرارتو کنترل کنی یا اگه بتونی خیلی سخته

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
یکی از آشناهای دور مادرشوهرم ،موقع سزارین آمپول رو اشتباهی زدن بیچاره فوت شد ،بعد از شنیدن اون از سز ...

وا خب منم شنیدم موقعه زایمان طبیعی سر بچه رو کندن 

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
تازه سنت بره ۵۰ یا ۶۰ ببخشید ولی میگن نمیتونی ادرارتو کنترل کنی یا اگه بتونی خیلی سخته

نه عزیزم مگه مادر بزرگای ما که سنشون 70 به بالاست ماشاالله 10 تا بچه اوردن از ما بهتر خودشونو کنترل میکنن اونا که دوره خودشون طبیعی بود 

پس قدیما که سزارین  نبود  حتما همه جیش میکردن تو شلوارشون؟؟؟

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
نه عزیزم مگه مادر بزرگای ما که سنشون 70 به بالاست ماشاالله 10 تا بچه اوردن از ما بهتر خودشونو کنترل ...

منم الان مادرم ۴ تا بچه طبیعی اورده ولی واقعا هزارتا مشکل داره دکترم گفته مال زایمانه باید عمل شه

پس قدیما که سزارین  نبود  حتما همه جیش میکردن تو شلوارشون؟؟؟

میگم که سن که بره بالا من اطرافم دیدم ولی من که تجربشو نداشتم

وا خب منم شنیدم موقعه زایمان طبیعی سر بچه رو کندن 

خوب باید زور بدی بچه بیاد بیرون بیچاره رو نکشن

خوب باید زور بدی بچه بیاد بیرون بیچاره رو نکشن

وایییی یادش میوفتم یجوری میشم اخه عکسشو دیدم طفلک 😖😖😭😭😭 من که خودم ترسوأم

وایییی یادش میوفتم یجوری میشم اخه عکسشو دیدم طفلک 😖😖😭😭😭 من که خودم ترسوأم

ابیچاره بچه