2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن زایمان طبیعی خوبه ،عوارضم نداره همون لحظه  که بچه بیرون میلد دردم باهاش میره

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

با اجازه استارتر منم یه سوال داشتم بعد از زایمان طبیعی ایا شکل دستگاه تناسلی عوض میشه راسته که گشاد میشه ؟؟

خدایا کمک کن صبر من مثل تو زیاد نیست بعد از پیری دیگه به دردم نمیخوره الان کمک کن 
با اجازه استارتر منم یه سوال داشتم بعد از زایمان طبیعی ایا شکل دستگاه تناسلی عوض میشه راسته که گشاد ...

جای بخیه ها ناجوره برا من که گشاد نشده فقط جای بخیه ها موند

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
پس زایمان طبیعی به درد نمیخوره

درسته یکم شکل واڙن عوض میشه ،اما عوضش شکم اینا نداری ،اونایی که سزارین میکنن شکماشون بزرگ میمونه

فقط طبیعی عالیه درد داره اما بعدش مشکلی نداری بعد سزارین دردش شدید و عوارضشم هم زشتی اندامته

شما تجربشو داشتن؟ اخه چیزای وحشتناکی میگن از طبیعی سزارینم ادم اندامش بدمیشه تازه جای زخمشم میمونه