2777
2789
عنوان

همه به دوست پسرم حس بدی دارن

936 بازدید | 30 پست

دوستان تا به حال شده همه به جز خودتون به یک نفر حس بدی داشته باشن؟ تا چه اندازه به نظرتون این حسا درسته؟ مثلا دوست من با یه دختر دوست شده بود که همه و حتی خانوادش بهش میگفتیم نسبت به این دختر حس خوبی ندارن ولی دوستم گوش نمیداد و اخر سر ضربه ی بدی از همون دختر خورد حالا من ۳ماه هست که با یه پسر اشنا شدم که خیلی موقعیت خوبی داره خیلی خوشتیپ هست و موقعیت مالی و شغلیشم عالیه چند بار بهم گفته قصدش ازدواجه ولی همه ی دوستام بهم میگن حس خوبی بهش ندارن خیلی برام عجیبه همه ی اطرافیانم و حتی مادرم که براش تعریف کردم بدون استثنا میگن حس بدی بهش دارن این باعث شده حس کنم قراره ضربه بدی ازش بخورم یک بارم باهم دعوامون شد ۳ روز قهر بودیم حرفای بدی به من زد ولی باز اشتی کردیم کلا یکم همیشه طلب کاره و باید مدام حواسم باشه کار اشتباهی نکنم فکر میکنید این حرفا تا چه حد حقیقت داره ایا درسته به حس اطرافیانم توجه کنم اخه خیلی دوسش دارم میگم شاید من کورم و این انرژی منفی رو نمیبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف مادرا همیشه درسته ❤ تجربه ثابت کرده بهم

دوس پسرت هم موقع دعوا حرف زشت میزنه و یادش نمیره یه ویژگی فوق بده ☺ 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

وقتی همه این حسو دارن لابد یه چیزی هست دیگه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ