2777
2789
عنوان

تا چند هفته سرکلاڗ میکنن

156 بازدید | 14 پست

کسی بوده بدون سرکلاژ کردن سیروکسش تغیر کنه من ۲۰ هفته و ۴ روزمه سر کلاژ نمیکنن درسته ؟؟؟؟ چون هفتم بالاعه میگن زیر ۲۰ سرکلاژ میکنن طول سیروکسمم ۲۹ نرفتمم هنوز دکتر فردا وقت دارم دیشب اینو انومالی بهم گفت در صورتی،که هفته ی ۱۸  سیروکسم 😦😧 ۳۹ بود چطور اینقدر کم شده تو دو هفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از بیست هفته انجام میدن احتمالا بهت میگن استراحت مطلق باش تا بعدا بازم بررسی کنن ببینن تغییر می ...

خدا کنه بخدا دارم دق میکنم نظر علی اصغر کردمش 😩 هر سال لباس مشکی بپوشم تنش 😫 خدا بچمو سالم دستم برسونه 

نه اون سونو ها تو مطب دکترم بود  این کی رو یکی دیگه انجام داد

همون دیگه دکتر زنان سونو بلد نیست انجام بده ی عدد چرت میگه . برای منم nt شاکری رفتم گفت ۳۶. آنومالی دکتر طهماسب گفت ۲۶ که سریع سرکلاژ کردم

پسرم همه زندگیم
خدا کنه بخدا دارم دق میکنم نظر علی اصغر کردمش 😩 هر سال لباس مشکی بپوشم تنش 😫 خدا بچمو سالم دستم بر ...

ان شاالله بسلامتی میاد بغلت به حق علی اصغر

درست میشه غصه نخور

برو ببین دکترت چی میگه

نه تازه کارمندم هستم. ۱۰ روز بعد سرکلاژم رفتم‌شمال و بعدشم‌اداره ولی روزای اول رو استراحت مطلق بودم

آخه منم یبار هجده هفته بچمو از دست دادم ؛ علتشم طول سرویکس نبود چون سرویکسم خوب بود

دکترم گفته دفعه بعد باردار شی باید سرکلاژ شی واسه همون پرسیدم